Mart Kadastikult jõuab sel nädalal müügile elutööraamat "Nüüd ma siis kirjutan", milles ta räägib Postimehe ülesehitamisest ja milles on ka piisavalt kriitikat, et Postimehe töötajad ei julge oma telefoni või töökoha serveri kaudu Kadastikuga ühendustki võtta.

Homme presenteerib Juku-Kalle Raid aga raamatut "Paradokside puntras", mida nimetab Mart Kadastiku teoseks. Sellega püütakse omakorda Kadastikku kritiseerida ja õõnestada.

"Teatavasti kirjutas Kadastik Jaak Kalju nime all vabu inimesi (Lagle Parek, Heiki Ahonen, Solženitsõn, Enn Tarto jpt) vaenavaid artikleid - nii ajalehes Edasi kui ka Kodumaa. Et Kadastiku-taat avaldas just oma elulooraamatu ja ei pööra seal piisavalt tähelepanu oma kommunistlikele kangelastegudele, annan ajaloolise tõe huvides välja raamatu Jaak Kalju tekstidega. Et just Kadastik oli Jaak Kalju, imbus välja 1991. aastal Tartu KGB kontorist," teatas Raid.

"Kommunistide ja kadastikkude kangelastegusid meenutavad ning kirjeldavad Mart Nutt, Eerik Niiles Kross, Indrek Tarand (otseühendus Brüsselist), Hardo Pajula, Toomas Kümmel ning Juku-Kalle Raid.
Kadastiku kommunistlikke meelislaule tõmbab lõõtsaga Priit Valli baarist, pakume ka pitsikese viina, punaveini ning väikest sakuskat. Kõik on lahkesti oodatud," sedastas end raamatu väljaandjaks tituleerinud Raid raamatuesitluse teates.