Blogija Gabi jaoks on tähtis, et kõiki pesusid valmistatakse kõikvõimalikes suurustes. Näiteks valmistati rinnahoidjaid, mis sobivad laia ümbermõõduga naistele, kellel on pisikesed rinnad.

Gabil on Instagramis 651 000 jälgijat. Ta teab, et sotsiaalmeedia on oluline inimese kujundamisel. Samas on sellel ka suur mõju enesehinnangule. "Raske on oma keha suhtes olla heal arvamusel, kui ülevoolumeedia üritab pidevalt selgeks teha, millised peaksime kõik välja nägema," ütleb Gabi.

Gabi soovitab leida naistel joone, mis neile meeldib ja millega nad rahul on, sest nii saavad nad olla oma kehaga sina peal. Blogija soovitab vältida ka internetis levivaid mürgiseid kommentaare.

Mis puutub aga pitspesusse, siis arvab Gabi, et naised peaksd eelkõige mõistma, et nad ei kanna pitspesu kellegi teise jaoks, vaid ainult enda jaoks. "Võid kanda pitspesu julgelt ka siis, kui teed kodus õhtul süüa või tantsid televiisori eest," arvab Gabi.

Blogija arust on tähtis, et naised saaksid aru, et pitspesu pole vaja kanda selleks, et tunduda meestele seksikas. Gabi arust on nüüdisajal pluss-suuruses naistel rohkem võimalusi kui enne. Kui mingid riided meeldivad, saad neid kanda.

Allikas: dailymail.co.uk