Sotsiaalmeedias jagatud pildil näitab Kõpper julgelt kaamerasse keskmist sõrme ning tutvustab oma täiesti uut soengut. Muusiku näost võib eeldada, et selline muutus nõudis omajagu julgust.

"See on tehtud! Keskmine sõrm on lihtsalt halb harjumus ja ma proovin sellest lahti saada siis, kui järgmine salvestus väljas on," andis Kõpper fännidele ülla lubaduse.

Ettevõtmisega avaldav Kõpper toetust muusikust kolleegi Reigo Ahvena mõttekäigule, kes kirjutas mõne päeva eest sotsiaalmeedias järgmist: "Kas saaks kuidagi nii, et kogu raieküpset metsa ei võeta korraga maha? Ma saan aru, et riigile tundub see puukallistajate hüsteeriana, aga no päriselt - metsa peab saama teisiti majandada. Äkki see, et logistiliselt on optimaalne võtta hiigelsuured tükid, ei peaks antud juhul olema primaarne ja RMK otsustajad prooviksid iga kord mängida šablooniga, et mis oleks kui nende enda vanavanemate talu oleks selle mahavõetava metsa serval? Ei ründa kedagi, aga ilus oleks, kui rohelus ja metsarikkus ei säiliks Eestiga seoses ainult fotodel ja Rein Marani filmides!"