Ansambli Terminaator austajad kinnitavad bändile ustavust sõna otseses mõttes omal nahal. Näiteks lasi meie oma Robin Hood, viiekordne juunioride Eesti meister vibulaskmises Marko Neider (22) tattoo-meister Dimon Taturinil oma õlale tätoveerida Terminaatori logo, klouni koos bändi nimega ja bändimeeste stiliseeritud figuuridega. 

"Kuna olen isegi muusikategemisega põgusalt seotud, mulle meeldib oma lõbuks basskitarri mängida, siis mõtlesin, et võiks ka tattoo teha," seletab Marko. "Leidsin, et mõne välismaa bändi asemel võiks pigem Eesti oma olla. Ja kuna ma Terminaatorit kuulan ammusest ajast, mul on kõik nende albumid olemas, otsustasingi Termika kasuks."

Esimest korda teadvustus Terminaator Markole seitse-kaheksa-aastasena. Tema isa muusikakogu sisaldas albumeid "Lõputu päev" ja "Meie väike paradiis". Põhjalikumalt süvenes Marko Termika muusikasse aga kaks-kolm aastat tagasi.

Eesti Maaülikoolis tehnotroonikat õppiv Marko ei usu, et tal elu jooksul teiseneks maitse sedavõrd, et ta ühel hetkel kahetseks tehtut ja sooviks tattoost vabaneda: „Pigem tuletab see siis noorust meelde! Teiseks ei usu, et mul hakkaks Termikas üle viskama."

Marko (pildil paremalt teine) kohtus Terminaatori poistega (Roland Puusepp, Jaagup Kreem, Henno Kelp ja Taavi Langi) bändi jõulutuuril, mis oli viimseni välja müüdud! Termika võidukäik Marko käel ei lõpe veel – noormees laseb Dimonil tätoveerida sinna veel Termika laulude "Maanteepõletaja" ja "Alkeemiku" noodid!

Jaga
Kommentaarid