Lauljatari isa arvates ei ole mõtet arste süüdistada, sest nemad tegid kõike, et naise elu päästa. Nimelt otsustasid arstid naise jala, mis oli mädanema hakanud, amputeerida. Operatsiooni käigus tekkis Natšaloval kopsuturse ning ta süda lakkas töötamast.

Viktor Natšalovi arvates võib tütre surmas süüdistada tema esimest abikaasat, lauljat Dmitri Lanskoid. Paar abiellus 2001. aastal, kuid lahutati vaid kolm aastat hiljem. "Lanskoi isegi ei helistanud. Kõik meie probleemid algasid temast. Loodetavasti ta enam seda ei teeks, võib-olla ta kasvas aastatega suureks. Aga ta sai noore terve naise endale ja ta teab ise, mis ta temaga tegi," ütles Natšalov telesaates.

Nende suhte ajal võitles Julia anoreksiaga ning ta kaalus ainult 42 kilogrammi. Sel ajal algasid ka Julia terviseprobleemid ning talle öeldi, et ta ei saa arvatavasti ka lapsi. Õnneks sai Natšalova mõne aasta pärast tütre Vera emaks, kelle isa on jalgpallur Jevgeni Aldonin.

Nii kui Julia terviseprobleemid said alguse, hakkasid tema vanemad käima kirikutes ümber maailma ning palumas kõrgemaid jõude, et nad tütre tervise korda teeksid. Venemaal viibides olid nad aga alati tema kõrval.

Tütre viimaseid tunde mäletab leinav Viktor väga selgelt. "Julia oli narkoosi all, kuid ma rääkisin temaga ja ma tundsin, et ta kuulis mind. Ma ütlesin talle, et me saame hakkama ja kõik saab korda. Me läksime vaid pooleteiseks tunniks ära ning selle jooksul helistasid nad mulle ja rääkisid, et mis on juhtunud," kirjeldas ta üle-eelmise nädala laupäeva.