Veraga klassireisil viibinud klassikaaslased ja õpetajad tegid kõike, et neiu ei saaks teada enne Moskvasse jõudmist oma ema surmast. Lennujaamas tuli tüdrukule vastu tema endisest profijalgpallurist isa Jevgeni Aldonin, kes pidi tütrele kurba uudist teatama.

"Väga raske oli oma tütrele öelda, et tema ema enam ei ole. Me istusime autosse ja siis ma rääkisin talle. Ta ei usknud mind. Ta on siiani šokis," teatas Aldonin.

Kuigi nende abielu purunes tänu Natšlova truudusetusele ning uuele suhtele, siis Vera vanemad said ikkagi väga hästi läbi. Lauljanna ütles, et Aldonin on ideaalne isa. Paar abiellus 2006. aastal ja lahutas kaheksa aasta eest.

"Ma sain teada, et ta on haiglas, kui ma olin Moskvast eemal. Ma helistasin kohe ta vanematele, kes kinnitasid, et arstid teevad kõik, et teda päästa. Ma palusin, et nad informeeriks mind, helistaks iga päev. Kuid ma mõistsin tema ema värisevast häälest, et kõik ei ole korras enam," kirjeldas sportlane viimaseid päevi enne Julia surma.

Nüüd teeb Aldonin kõik, et tema tütrel oleks kõik hästi. Ta teab, et see on raske ülesanne, sest Vera ja Julia olid väga lähedased. "Kõige raskem on nüüd uskuda. Mu ema tuli ka siia, Julia vanemad on läheduses. Me proovime Verat toetada. 12-aastased on niigi keerulised ja ta oli just saanud hea sideme oma emaga."