Saate käigus avaldas naine, et teab täpselt öelda, millal tundis,et kuulsus on jõudnud järgmise tasandini, vahendab Hollywood Reporter. Roberts kirjeldab, et läks koju Georgia osariiki vanemaid vaatama ja külastuse käigus otsustas ta ema ja noorema õega kinno minna. Ta meenutab, et kinost üle tee asus jäätisekohvik, kus ta varem ise tööl oli olnud.

Peale filmi lõppu suundus Roberts tualetti, kus viibis üks naisterahvas. Rahulikult oma asju ajades kuulis Roberts, kuidas naine küsis, et kas tüdruk 1. kabiinis osales filmis "Mystic Pizza". Roberts vastas jaatavalt, mille peale naine libistas midagi ukse alt sisse ja palus autogrammi. Roberts küll vastas viisakalt, et mitte praegu. See oligi see hetk, kui ta mõistis, et nüüd on küll midagi teisiti.

Roberts tunnistab, et ei mäleta esimest hetke, kui ennast näiteks kollase ajakirja kaanel nägi, siiski olid väikesed asjad, mis järk-järgult viisid kuulsuseni. Näitlejanna loendab, et nii tuli edu ja arusaam, et inimesed teda ära tunnevad. Tasapisi oma kuulsuse mõistmine on just see, mida Roberts peab suureks erinevuseks praeguse ja internetile eelneva aja vahel.