Nancy Motes rääkis ajalehele The Sun, et tal sai villand oma kuulsa õe korduvatest märkustest tema kehakaalu kohta. Motes oli tihe külaline haiglas, võideldes oma kaalu ja depressiooniga. "Kauni naise noorema õena kasvamine on suunanud mind keskenduma rohkem sisemusele kui välimusele," rääkis toona Nancy.

"Kuna olen terve oma elu tundnud, et mind hinnatakse minu kaalu põhjal, otsustasin teha maovähendusoperatsiooni. 23 000 eurot maksnud lõikuseks tuli mul võtta laenu ning ka ema andis väikese summa."

Nancy maksimaalne kehakaal oli 127 kilo. Üleelmisel suvel lasi ta teha endale maovähendusoperatsiooni ning enne surma oli ta kaotanud 70 kilo.

Julia Robertsil ja Nancy Motesil on erinevad isad.

37-aastane Motes leiti pühapäeval surnuna tema L.A. kodu vannist, vahendab The New York Daily News. Leidjaks oli tema kihlatu, kellega olid peatselt plaanis pulmad. Naise juurest leiti mitmeid ravimeid ja teisi aineid.

Koerte jalutajana töötav Motes ei suhelnud oma õega kuigi tihti ning meeidas spekuleeritakse, et Nancyt tõukasid enesetapuni tema ema ja õde.