Tänaseks 84-aastane Andrews oli 1969. aastast abielus filmitegija Blake Edwards kuni mehe surmani 2010. aastal, vahendab Fox News.

Just abikaasa tõttu peab Andrews end väga õnnelikuks inimeseks, et räigelt levinud ahistamisest pääses. "Õnneks olin ma abielus Blake'iga, keda väga kõrgelt austati ja ma arvan, et inimesed ei hakanud isegi mõtlema minuga jamamisest. Hakkasin temaga töötama juba väga varakult, seega ei puutunud millegi sellisega kokku."

Kuigi näitlejanna ise pole pidanud oma õiguste eest seisma, siis ometi mõistab ta kogu #MeToo liikumist ideaalselt. "See on oluline muutus ja seda peaks märkama. Paljud asjad, mida vanasti tehti, tehti teadmatusest, kuid see ei tähenda, et neid täna muutma ei peaks. Olen väga võrdse palga ja naiste õiguste poolt ja arvan, et #MeToo saab nendega lõpuks hakkama. See tõesti toimub."

Andrewsi karjäär algas filmiga "Mary Poppins 1964. aastal. Edwardsiga kohtus Andrews 1961. aasta filmis "Hommikueine Tiffany juures". Koos kasvatati üles viis last. Andrews on kirjeldanud, et kaasa huumorimeel oli lihtsalt kõige parem ja tumedam. "Kui kohati oli tal väga raskeid depressiooni perioode. Ma tundsin teda väga hästi ja tema tundis mind väga hästi, me olime abielus 41 aastat."