Näitleja süüdistab oma eksnaist, kellega ta vähem kui kaks aastat abielus oli, maine kahjustamises, vahendab E! News.

Kohtudokumentides on kirjas, et Heard rääkis koduvägivallast kui avaliku elu tegelane. Naine ei maininud kordagi Deppi, kuid selline avaldus annab aluse eeldusele, et ta kannatas vägivalla all, mida põhjustas Depp.

Depp väidab hoopis vastupidiselt, et tema oli see, kes vägivalla all kannatas: "Heard füüsiliselt vägivaldselt kuritarvitas Deppi, just nagu ta arreteeriti ka oma endise elukaaslasega vägivallatsemise tõttu."

Staar leiab, et naine mõtles need süüdistused välja, et saada endale positiivset kajastust, miks karjäärile kaasa aitaks. Nii see ka juhtus, ajal, mil Deppi enda karjäär allamäge hakkas minema ja ta kaotas oma rolli filmis "Kariibi mere piraadid".

Kohtus nõuab Depp naiselt 50 miljonit USA dollarit kahjutasu.

Heardi advokaat Eric M. George esitas vastulause: "See tähtsusetu käik on lihtsalt järjekordne Johnny Deppi katsetus Amber Heardi vaigistada. Ta ei vaiki. Hr. Deppi tegevus tõestab, et ta ei ole võimeline aktsepteerima tõde oma kestva vägivallatsemise osas. Kuni ta jätkab pingutusi oma hävingu saavutamiseks, me jätkame selle põhjendamatu kohtuasja domineerimist ja lõpetame minu kliendi jätkuvad ahistamised Hr. Deppi ja ta tiimi poolt."