Bialik kirjutas sotsiaalmeedias, et et soovis lennukile minna, kuid teda ei lubatud, sest ta käsipagas ei pidavat mahtuma, vahendab People.

Näitleja kirjutas: "United Airlinesi stjuardess, kes pardale minemise värava mu nina ees kinni lõi. Ma tegin oma lennu Houstonis. Oli küll kitsas, kuid Sa ütlesid, et on piisavalt tühje kohti. Kui sa nägid mu kohvrit, ütlesid, et pole enam ruumi ja panid värva mu näo ees kinni."

Sellega lugu ei piirdunud. Bialik oli nii vihane, et väljendas oma mõtteid veelgi: "United Airlines, ma jooksin 10 minutit, et jõuda lennule, millele ma teie viivituste tõttu ikkagi hiljaks jäin. Asi on inimlikkuses. Ta ei öelnud isegi, et tal on kahju. Minul on kahju, et teie lennufirmaga lendasin. Aitäh, et panite mind hilisemale lennule. Aga praegu peab ta meelde tuletama, et me oleme kõik inimesed."

Siis suundus Bialik veel Instagrami, kus pühendas töötajale veel ühe pika sõnumi: "Okei United Airlines, ma vaevu jõudsin oma lennule. Aga ma jõudsin sinna olenemata teie viivitustest, mis mind hilinema sundisid. Te saatsite mu ära, kuigi lasite viis inimest minu lennult peale, ainult mu käsipagasi pärast. Neil oli ka käsipagasit. Ma saan aru, kõik oli täis, aga see neiu stjuardess ei pidanud seda väravat nii mu näo ees kinni lööma, nagu ta seda tegi, ilma et isegi vabandanud oleks. Või selle lisa 7 minutiga oleks ta võinud veidi rohkem vaeva näha, kuna ta ütles, et piisavalt kohti on veel vaba. Võibolla ta vihkab "Suure paugu teooriat". Võibolla oli tal halb päev. Võibolla ta vihkab naisi, kes näevad välja nagu nad hakkaks kohe nutma. Nüüd on mu kohver sellisest jooksmisest katki, mu astma on metsik ja suvalised inimesed arvavad, et ma olen prima donna, sest kui ta värava kinni lõi, hüüdsin, et mul on esimese klassi pilet. Ma ei mõelnud, et ma väärin seda rohkem, ma mõtlesin, et kas mu kohver võiks istuda esimeses klassis ja mina kusagil mujal? Minule ja United Airlinesile pole see hea päev."