Soovis suuseksi

"Olin Homenja mängukann!" alutas Kadri Tenno intervjuud. Ta pajatas, kuidas nad trehvasid pubis, kus Jüri laulis ning mees pakkus hiljem, et võib talle küüti pakkuda. Autos toimus kallistamine ja äkki hakanud Homenja oma püksiluku kallal asjatama ... Kadri keeldus esimesel kohtumisel suuseksist, mida Homenja soovinud.

Kuid pärast kohtumist nii kuulsa mehega, hakkas Kadril hinges kripeldama ja õige pea otsis ta Homenja uue esinemispaiga üles.

Varsti said neist armukesed ja järgnesid kireööd. Ühel hommikul öelnud alati ennast imetlev Homenja Kadrile: "Küll sa oled ikka õnnelik tüdruk! Sa sööd oma lemmiklauljaga pärast tormilist ööd hommikust! Sa oled ikka üks õnnelik inimene küll!"

Nõudis kingitusi ja salgas armukese maha

Kadri jutu järgi oli Homenja väga kitsi, tegi komplimente pahatihti iseendale, naisele ta restoranis käies välja teha ei soovinud.

Kui Homenjal oli sünnipäev lähenemas, uuris Kadri, mida mees kingiks soovib. "Kui mulle midagi kingid, siis kas Calvin Kleini pesu või mõne Hugo Bossi lõhna, odavaid asju ma ei taha! Mulle meeldivad kallid kingid!" teatas laulja Kadrile.

Homenja kinnitas Kroonikale, et teab Tennot küll. "No vot need ongi need fännid, kes tüütavad. Noh, ehh... Tema arvas nii. Aga kui mina märkasin, et tema arvab nii, siis ma pidin talle seletama. Ja siis tütarlaps võttis vaevaks keerata," kommenteeris Homenja asja segaselt ja ütles, et neil ei olnudki suhet.

Peab kahte perekonda?

Kuus aastat hiljem lahvatas uus skandaal. Naisteleht kirjutas, et viimasel ajal on Jüri Homenjal eriti kiire, sest mees peab end jagama KAHE pere vahel.

Ilmnes, et Tartus elab tema seaduslik abikaasa Külli (46) koos 3aastase tütre Othelia ja 20aastase poja Christopheriga. Vanas kodulinnas Pärnus aga nooruke Karin - temaga on Jüril 4aastane poeg, kelle nimi on toimetusele teada, kuid lapse huvides seda ei märgita.

Skandaal sai alguse Homenja enda supernaiivsusest - mees rääkis Naistelehele rõõmsalt, et saab jälle kord isaks, kuid jättis mainimata, et beebit ei oota tema seaduslik abikaasa Külli vaid hoopis armuke.

Krieger meenutas: "Esimest korda näitas Jüri end koos blondi, endast mitu head sentimeetrit pikema Karini ning pisipojaga avalikult möödunud suvel Elmari tantsuõhtu tuuril."

Karinit tundvad pärnakat kinnitavad, et Jüri käivat tihti suvepealinnas, kus ta käib naise ja lapsega jalutamas ...

Pärast seda skandaali pole Jüri Homenja enam intervjuusid andnud.