Läinud nädalal sai sarikapeoks pärja katusele ärimees JÜRI MÕISa (51) uus eramu Merirahus Kakumäel — 500ruutmeetrine maja valmib funkstiilis, maineka arhitekti Emil Urbeli projekti järgi.

 

Abikaasade Jüri Mõisa ja Kerttu Olmann-Mõisa (34) uus kodu kerkib 2581ruutmeetrisele krundile, mis ajakirjanduse andmetel kuulub Kerttule. Arvestades maa hinda Rocca al Mares, jääb krundi väärtus 10 miljoni krooni ringi, Mõisate uue kodu ehitushind aga küündib lausa üle 10 miljoni krooni. Mõis alustas ehitust Merirahu sadama vahetusse lähedusse tänavu märtsis ja, nagu pildilt näha, pole ehitaja maganud, vaid hoolega fiboplokke ladunud ning betooni valanud. Detailplaneeringu kohaselt peaks tulevase jahisadama naabrusesse tulema kuni 505 m2 suurune eramu, millel võib olla kolm maapealset ja üks maa-alune korrus.
«Ma ei saa ju sel teemal keelata kirjutamast, kuid kommenteerida ka ei
soovi,» lausub Mõis, kinnitades, et ta on parajasti hõivatud ostlemisega supermarketis ning et telefonikõne peale läks koguni käru «rändama». «Ah, ärge pärige, ma võin veel ostukäru ära kaotada,» viitab Mõis naljatamisi olukorrale, et nii ehitamine kui ka ostukeskuste külastamine on ikkagi võrdlemisi stressirohke tegevus.