VÄRSKES KROONIKAS: Kadunud talent? Juba seitsmendat aastat Londonis resideeriv tantsuguru Jüri Nael (40), kes võitis tuntust saates «Tantsud tähtedega», on võõrsil üha tugevamalt kanda kinnitamas. Nimelt avas ta Londonis oma isikliku massaažitoa, kus klientuuri jagub ning on pälvinud väga head vastukaja.

Jüri Naela sügavam suhe Inglismaaga sai alguse 2009. aastal, mil teda Eesti riigi poolt miljonikroonise stipendiumiga pärjati. Nael tegi kuninglikus draamakunsti akadeemias Royal Academy of Dramatic Art lavastaja-dramaturgi magistrikraadi. Tänaseks on Jüril ühtekokku juba neli magistrikraadi ja praegu käsil doktoritöö. Ka õpetab ta Royal Academy of Dramatic Art'is noori näitlejaid.

Et aga kallis linnas veelgi paremini toime tulla, asus Nael paar aastat tagasi Londoni spordimassaaži koolis spordimassaaži eriala tudeerima. Tänaseks on ta end peenes vallas harimas käinud muuhulgas ka Tais. Hiinas Shaolini templis munkade juures sai Jüri selgeks ka kungfu põhimõtted.

Jüri kodulehel kiidab mehe professionaalsust samuti Londonis resideeriv ärimees Peeter Rebane. «Olen käinud paljude massööride juures ja Jüri mahub kindlasti mu TOP 10 listi,» ütleb ta.

Ootame sind uhke teadmiste- ja massaažipagasiga kord ka tagasi kodumaale, Jüri!

Jaga
Kommentaarid