Poppstaari kontrolli alt väljunud elu tagamaid ning tegelikkust paljastas poisi majapidajanna, kes pea aasta aega nägi kõrvalt, mida kõva pidutsemine, retseptiravimid ning alkohol poisiga tegid. "Ta lõpetab surnuna nagu Michael Jackson," hoiatas naine, kirjutab The Mirror.

"Ma otsustasin oma suu avada praegu, sest veel on viimane aeg tema elus midagi muuta. Ma kardan, et üks päev ta lõpetab nagu Michael Jackson. See on südantlõhestav!" Tatjana sõnul 19-aastane Biber koos oma sõpradega riskivad oma eludega juues ohtlikuid kokteile, mis koosnevad kodeiiniga köharohusiirupist ja limonaadist.

Tatjana (47) väitel toodi teismelisele marihuaana otse Los Angeleses asuvasse koju. Narkootikume ei vahendanud lauljale pisidiiler, vaid legaalne ravimifirma. "Samuti oli majas palju köharohusiirupeid, mida Justin mul mitte kunagi puutuda ei lubanud."

"Justin oli kunagi armsake, lahke, arvestav ja talendikas poiss, kelle pärast olen ma praegu väga mures. Ta on hetkel üks eksinud hing."

Majapidajanna väitel toimetati lauljale kanep kas lutsukommidena, küpsistena või mõne muu maiuse kujul.

Tatjana kolis Justin Biberi 15 miljonit eurot maksvasse megavillasse 2012. aasta augustis, mis ajast saadik on ta tunnistajaks olnud kõigele, mis poppstaari kodus on toimunud. "Justini sõbrad Lil Za – pärisnimega Xavier Smith ja Lil Twist – pärisnimega Christopher Moore kolisid tema majja ilma kellegagi arutamata. Tihti olid Justini krediitkaardid kadunud ning siis jälle müstiliselt välja ilmunud. Üks kord oli köögilaual kilekotis 30 tuhat dollarit, mis teisel hetkel müstiliselt kadus. Ma rääkisin poisi mänedžeri ja emaga, kuid nad ei võtnud mind kuulda," meenutab ta kurvastusega.

"Justini teevad selliseks need inimesed, kes teda ümbritsevad. Ma ei tea, kas nad panevad talle narkootikume toidu või joogi sisse, aga ma olen näinud, kuidas Za on Justinile valge tableti suhu surunud ja käskinud alla neelata."

"Ma koristasin igapäeva tubadest ja basseini äärest kanepisigarettide filtreid."

Tatjana enam Biberi juures ei tööta. "Ta peab saama oma õppetunni, kuid ta peab õppima enne kui on liiga hilja."