Äsja abiellunud ning Hailey Rhode Bieberiga kooselu alustanud popstaar ostis aretajate käest 35 000 dollarit maksvad savanni kassid, vahendab Entertainment News.

Muidu suure heakskiidu saanud kassid pälvisid siiski vaid kriitikat PETA asepresidendi Lisa Lange käest. "Justin Bieber võiks inspireerida oma fänne adopteerima loomi kohalikust loomade varjupaigast," ütleb Lange. "Selle asemel toidab ta aga ohtlikku nõudlust hübriidkasside järele, panustades seeläbi koduloomade ülepopulatsiooni kriisi suurenemisesse. Ta näitab seeläbi hoiakut, et talle ei lähe loomad korda."

Justin Bieber soovitas organisatsioonil selle peale otsida lahendusi päris probleemidele. "Äkki keskenduks salaküttimisele või loompiinamisele? Teie lähete hulluks, sest eelistan kindlat tõugu kasse?" arvab Bieber. "Te ei läinud hulluks, kui ma ostsin endale koera. Kas iga lemmikloom peab olema varjupaigast? Ma usun et inimestel on eelistused ning selle jaoks on meil olemas aretajad. Jäta minu ilusad kassid rahule," jäi popstaar endale kindlaks.

Sarnaste tõutunnustega kassipojad on ka diskoril Urmas Kolsaril.