Laulja meenutas hiljutises intervjuus, et kui alustas soolokarjääri, siis kuulajad teda kõige sõbralikumalt vastu ei võtnud, vahendab Mirror.

39-aastane Timberlake tõi näiteks mälestuse 2003. aasta heategevuskontserdilt, kus publik tema suunas mitu uriini täis pudelit viskas. "Ma täpselt enam ei mäleta, aga meenub see, kuidas ma bändile enne lavale minekut ütlesin, et see ei lähe hästi," meenutas Timberlake. "Olenemata kõigest polnud mul ikkagi aimugi, et asi nii hulluks läheb."

Laulja meenutas, et oli just lavale astunud, kui publikust kahel esimesel real talle kohutav üllatus oli. "Poolest miljonist inimesest kaks esimest rida otsustas mind uriini täis pudelitega loopida. See ei olnud meeldiv aeg," tunnistas ta.

Maailmakuulus staar on kogemusest tänase päevani šokeeritud. Kuigi talle anti võimalus oma etteaste ära jätta, siis staar otsustas olenemata pudelitest ikkagi jätkata. "Esimese lauluga ma pidin liikuma samal ajal ja üritasin pudeleid vältida," kirjeldas Timberlake. Teisest laulust alates pidi ta aga paigal olema ja ei saanud loobitud ebameeldivusi nii hästi vältida.