27-aastane näitleja leiti enda kodust surnuna, vahendab New York Times.

"Meil on siiralt väga valus ning me saadame uudised inimestele, kes on andnud Cha In-Ha'le väga palju armastust ja tuge kuni tänasena," kõneleb näitleja agentuuri esindaja.

Cha In-Ha näitles Korea telesarjas "Love With Flaws" ning tegemist on kolmanda varasurma läinud meelelahutajaga Lõuna-Koreas. Kuigi täpsemad surma asjaolud on väljaselgitamisel, on tuhanded fännid avaldanud kaastunnet: "On kahju, et oleme sellel aastal veel ühe hinge kaotanud."

Foto: AFP / Scanpix

Sarnased uudised on Korea fännide jaoks muutunud rutiinseks. Hiljuti võtsid endalt elu kaks prominentset Korea popistaari. Uudised 25-aastane Sulli ning 28-aastane Goo Hara elutee katkemisest saabusid kõigest kuuenädalase vahega, paljastades seeläbi Korea kuulsustemaailma varjuküljed.

Foto: EPA / Scanpix

"Nende langus on olnud sama järsk ja dramaatiline kui esinejate tõus," kirjutab Lõuna-Korea ajakirjanik Lee Hark-Jon. "Nende esinejate eriala jätab nad väga haavatavaks psühholoogilistele häiretele. Meedia halvustab neid igapäevaselt ning valeuudised nende perede kohta levivad kulutulena," arvab Lee Hark-Jon.