Seni oma kõhnumise saladuse osas suu lukus hoidnud Anna avalikustas, et võttis 40 kilogrammi alla mitte vaevarikaste dieetide ja trenniga, vaid hoopis maovähendusoperatsiooni abil, mida võib lugeda üheks radikaalsemaks lähenemiseks kehakaalu langetamisel. Nimelt kaasnevad operatsiooniga ohtlikud kõrvalmõjud, millest Evelin Ilvesega saates ka räägiti.

Anna rääkis, et ehkki operatsiooni tõttu kaotas ta juukseid ning pidi tükk aega harjuma, siis oli "organismi ümberehitamine", nagu ta seda ise nimetab, tulemust väärt.

Annal tuli endisest esileedist saatejuhile ka mitmel pikantsel teemal aru anda: kas mehed suhtuvad temasse nüüd teisiti ning kas seks on parem?

Kuigi Anna tunnistab, et tal on rinnad väikemaks jäänud, siis meeste tähelepanu osas ei oska ta küll erinevust välja tuua. "Mul ei ole kunagi nendega probleemi olnud," naerab ta.

"Kui varem öeldi mu kohta netikommentaarides, et issand, kui ilus paks naine, siis nüüd öeldakse lihtsalt, et issand, kui ilus naine!" ei jää särtsakal telestaaril enesekindlusest puudu.

Lõplikust kaalueesmärgist lahutab naist seni veel 15 kg. Pärast on ta nõus lihastrenniga 5-7 kg juurde võtma, ent seda juba sportliku vormi nimel.

Oma kaalumure tõi avalikkuse ette ka Evelin Ilves ise, juhatades saate sisse järgmiste sõnadega: "Kui olin Ärma talu perenaine, ei tundunud minu ülekilod õieti kedagi erutavat. Kõik muutus, kui kolisin Kadriorgu. Järsku sai minu puusaümbermõõdust üldrahvalik probleem. Seda arutasid kuuldavasti isegi mehed õlleklaasi taga," kurtis ta.

Vaata saatelõiku: