edasi! Saate "Kaalust alla" kõige kaalukam mees Andrus Põldre otsustas pulmad edasi lükata. "Asi on rahas!" avalikustab Andrus. "Leppisime Pillega kokku, et võla peale me pulmi ei korralda. Tulevad paremad ajad, siis peame."

Kuigi Andrus ja Pille on paariheitmise paremate aegade tulekuni edasi lükanud, on neil unistuste pulmadest selge pilt. "Kutsuksin meie pulma laulma Kirkorovi, Pugatšova, Rotaru ja Nikolai Baskovi," räägib Andrus Õhtulehes.

Pillel on pulmakleit valmis vaadatud, kümmet tuhandet krooni selle peale ei kulutata. Kleit on tema sõnul imeline, kuid mitte valge, ning loorist on suure mehe pruut ja väikese Rauno emme lubanud loobuda. Andrus teab aga täpselt, mida tema registreerimisel kanda sooviks: ei midagi vähemat kui valget Armani ülikonda.

Pulmapidu tuleb pigem tagasihoidlik – seda külaliste hulka arvestades –, sisult aga samal ajal suurejooneline. Kutsutakse ainult lähedasemad. Kuidas raske mees altari ette tuleb, kas madratsil külitades või ratastega taburetil, on õelutsejad huvi tundnud. Andrus naerab selle peale – olgu kõik mureta, ta kõnnib omal jalal ja võib naisegi kätel trepist üles kanda: "Ja enam kui kindel, et ka pulmavalss ei jää meil tantsimata!"