Kurba sündmust kinnitas ka lauljanna kõneisik, vahendab Fox News. "Peame murtud südamega kinnitama, et Kylie Rae Harris suri eile õhtul autoavariis. Täpsemaid detaile meil jagamiseks ei ole ning palume, et lauljanna pere sellel raskel ajal privaatsust saaks. Kõik, kes teadsid Kylie't, teadsid, kui väga ta armastas oma pere ja veelgi enam muusikat. Parim viis tema mõlema vaimustuse austamiseks on täna vaid armastust jagada ja kuulata muusikat, mis inspireerib."

Politsei andmetel osales avariis kolm sõidukit. Kaks juhti, 30aastane naine ja 16aastane tüdruk, hukkusid. Kolmas juht pääses vigastusteta. Ametnikud kahtlustavad, et õnnetuse üks põhjustest võis olla alkohol.

Enne avariid jagas lauljanna oma Instagramis video, millel selgitas, et peab neljapäeva õhtul Taose linnas esinema, kuid asukoht toob esile vaid kurbi mälestusi. "Ma olen viimased 20 aastat oma elust veetnud Taosesse reisimisega, et isa ja õega pereliikmeid ning vanavanemaid külastama minna. Nüüd on põhimõtteliselt kõik siin elanud lähedased surnud, väljaarvatud onu ja ma hakkan kohe nutma."