Saaremaalt pärit Miss Estonia 2008 KADRI NÕGU ei jäänud oma esimese suudlusega eriti rahule – noormees valis selleks ebasobiva aja.

 
Kadri on imeilus tüdruk, kes teeb pealinnas esimesi samme ja on veidi isegi üllatunud, et ka siin saab elada.  «Tallinnas võib leida inimlikke paiku. Pidasin siinset elu kiireks ja närviliseks,» ütleb Kadri. Neiu üürikorterist Pelgurannas, mida ta jagab teise saarlanna Jannega, avaneb vaade merele.
«Meil on kahe peale soodsam üürida. Alguseks on see väga hea. Kui ma siia saabusin, siis ma ei teadnud pealinna kinnisvarast midagi. Kindlasti ostan ükspäev korteri. Kuid ma ei tea, kas tahan, et mu lapsed Tallinnas üles kasvavad. Siin on suurem võimalus valele teele sattuda,» räägib Kadri.
#end#
Vahel teeb Kadri sõpradega jalutuskäike vanalinnas ja Kadriorus, väljasõite Türisalu pangale ja mujale.
 
Valib mehi välimuse järgi Oma kindlat poissi Kadril veel ei ole.
«Kuressaares ei sattunud ma vist õigesse seltskonda. Sealsed mehed olid kuidagi ükskõiksed. Kuid ka Tallinnas võib leida mühakaid. Pealinna meeste isikuomadused on siiski paremad,» leiab saarlanna. «Ma suhtlen väga paljude Tallinna noormeestega, aga ei ole veel kedagi välja valinud. Võtan asja rahulikult. Küll see õige tuleb ise. Kindlasti ei juhtu see nagu filmides, aga ma tunnen selle hetke ära.»
Loomulikult võib Kadri teele sattuda ka mõni välismaa mees, kuid neist tütarlaps ei unista.
«Ma usun, et eesti mees on etem kui välismaalane. Kõik räägivad, et eesti mees on külm kui kala ega räägi midagi. Võib-olla nad ei näita tundeid lihtsalt välja. Küll külmus kaob, kui õige naine teele sattub.»
Kadri peab end meeste suhtes kriitiliseks. Talle on oluline mehe välimus. Ilusad silmad on kindlasti tähtsamad kui Hummer. «Ma ei vaata silmade värvi või nahavärvi, kuid silmad peavad särama. Vaatan kõigepealt üldist välimust ja siis silmi,» lausub Kadri.
Missi-issi Valeri Kirsi silmi ei ole ta uurinud, kuid vanematel meestel on tema arvates üldiselt liiga elutargad silmad. Liiga palju elutarkust ei ole ka hea, teab Kadri.
«Küll on mehel ja ka mul aega tarkust koguda. Väga oluline on hoopis suhtumine minusse ja ka noormehe pikkus,» ütleb kaunitar.
Saare naine pidi toitma viis last ja mehe. Nii palju põngerjaid Kadri ei taha, kuid ka üks on talle vähe.
«Kaks kindlasti, sest ühel hakkaks väga igav,» ütleb Kadri, kellel on kolm nooremat venda.
 
Põhjendamatu suudlus «Esimese suudluse tegin tuttava noormehega, aga see tuli nii ootamatult. Mu arust oli see põhjuseta suudlus. Me rääkisime juttu ja ta hakkas suudlema. Minu meelest eksis ta ajastusega. Ma ei tea, mis talle pähe lõi,» räägib Kadri.
Kolledžiajal oli Kadri kõva pidutseja ja hoogu jätkus hommikuni. Peod ärkasid mõnes korteris, sealt mindi klubisse ja siis pubisse Vaekoda. Sealsel terrassil sai mõnusasti süüa. Kadri enam nii ei suuda. Neiu ei tunne ka kokteilitamise vajadust, nüüd eelistab ta end pigem tühjaks tantsida.
Kadri on lõpetanud TTÜ Kuressaare Kolledži turismi- ja toitlustuskorralduse eriala ning töötab Tallinnas Nordic Hotel Forumi retseptsioonis. Vahel tuleb tööl olla päeval, teinekord aga öösel. Öised kliendid armastavad Eesti tüdrukute ilu kiita.
«On hulk kliente, kes ei suuda magama minna ilma vestluseta. Neil on vaja rääkida ja muljetada, mida nad väljas nägid. Enamasti näevad nad siin Eesti naisi,» räägib Kadri.
Üks klient kiitis taevani Kadri silmade ilu. Kuna tüdrukud on vastuvõtus alati kahekesi, siis kiitis ta taevani ka Kadri kolleegi silmade ilu. Võib-olla on tõesti Nordic Hotel Forumis tööl ainult ilusate silmadega inimesed.  Ühel ööl tõid aga vene džuudopoisid tüdrukutele lilli.
«Ma ei tea, kust nad lilled olid saanud, aga meile need igatahes kingiti,» ütleb Kadri. 
Ju on neid nii kasvatatud, et ilusatele tüdrukutele võib ka ilma tagamõtteta lilli kinkida. Varem on Kadri töötanud Grand Rose Spa's Saaremaal.
«Mõlemas kohas on omad plussid ja miinused. Saaremaal tuli vahel väsinud kliendil oma tuba leida aidata,» lausub Kadri.
Kadri ei taha igaveseks hotelli vastuvõttu tööle jääda, ta mõtleb personalijuhi ametile. Selleks tuleb edasi õppida. Esialgu on ta oma töökohaga siiski rahul, pealegi sai tal hiljuti katseaeg läbi ja seega on oodata palgakõrgendust.
 
 
Kadri missikarjäärKadri valiti 2005. aasta Saarepiiga valimistel teiseks kaunitariks. Neiu on kaasa teinud Miss Bikini ja Miss Diva valimistel nii Kuressaares kui ka Soomes. Ta pälvis Kuressaares Vice Miss Diva ja Soomes I Vice Miss Diva tiitli. Kaks aastat tagasi pärjati Kadri Saaremaa suvetüdrukuks ja sel aastal valiti ta Miss Estoniaks.
«See on nagu hobi. Mul on võimalik end proovile panna ja vaadata mida ma suudan saavutada. Mulle meeldib missivõistlustega kaasnev põnevus,» ütleb Kadri.