"Oleme oma suhte meediatrallist eemal hoidnud. Minu eraelus on praegu kõik täpselt samamoodi, nagu oli eelmise ja ka üle-eelmise intervjuu ajal, nii et selles vallas mul eesti rahvale uudiseid ei ole," ütleb Simson.

Siiski peab naine tunnistama, et tema elu kõige õnnelikumad hetked on ehk olnud mõneti varem, kui praegu. "Aga huvitav töö kompenseerib kõik puudused, mida kaugel töötamisel olla võib," lisab ta.

Aasta alguses ilmunud loos väitis Soorm ilma pilti nägemata, et ilmselt istus tema süles üks tema kahest tütrest eelmistest liitudest (Teet Soormil on ka täiskasvanud poeg – toim.) Hiljem, näinud pilti, Teedu jutt muutus. "Ma tõesti käisin mõni nädal tagasi koos oma sõpradest töökaaslaste, tütre, kes on ülikooliealine, tema sõbrannade ja tuttavatega Viljandi Bowlingus, kus veetsime lõbusalt aega," kirjutas Teet. "Kui mõni neiu minu või mõne minu sõbra põlve peale istus, ei pea sellest mitte midagi tõsisemat välja lugema, kui seda, et ju siis ei olnud hetkel teisi vabu istekohti."

Kes oli kaunis noor naisterahvas tema süles ja mida arvab sellest Kadri, Teet toona ei avaldanud, kuid kinnitas vaid, et tema ja Kadri omavahelises suhtes on kõik hästi. Kadri Simson jaanuaris Kroonika korduvatele pöördumistele ei vastanud, kuid vaid loetud nädalad hiljem oli ta koos Teeduga presidendi vastuvõtul.