39-aastane Carlin Q. Williams veedab hetkel küll aega Colorado föderaalvanglas, kuid end Prince'i varanduse ainupärijaks nimetanud mees on palganud advokaadi, kes tema eest olukorda lahendab, kirjutab CNN.

Tulirelva kuritegelikus omastamises 92 kuuks kinni mõistetud Carlin nõuab Prince’i DNA analüüsimist, kuna tema ema oli ühes Kansas City hotellis astunud Prince'iga vahekorda 1976. aasta juulis, kui mees oli veel maailma jaoks tundmatu.

Marsha ­Henson olevat Prince’iga ühe hotelli fuajees veini joonud ning seejärel teises hotellis toa võtnud. Tulevane superstaar oli toona 17- või 18-aastane.

Marsha raiub oma vandetunnistuses, et Carlin peab Prince’i poeg olema, sest enne lauljaga magamist polevat ta poolteist kuud kellegagi maganud – ning uuesti oli ta vahekorras alles pärast poja sündi. Carlin tuli ilmale 8. aprillil 1977.

Prince'i oli abielus endast 15 aastat noorema Mayte Garcia'ga, kes tõi 16. oktoobril 1996. aastal ilmale paari esiklapse. Paraku suri Boy Gregory vaid nädalavanusena haruldase koljudefekti Pfeifferi sündroomi tagajärjel