Oma viimasest tüdruksõbrast Cressida Bonasest läks prints Harry lahku juba 2014. aastal, pärast mida pole inglise printsil kedagi tõsisemat silmapiiril olnud. The Daily Mail aga teab kirjutada, et keegi eriline on viimasel ajal siiski pildile ilmunud.

Printsi uueks silmarõõmuks olevat 35-aastane Kanada näitleja Meghan Markle, kellega prints Torontos sõjaveteranide spordivõistlust promomas käies kohtus. Kaunitari Instagrammi konto paljastab, et ta on viimase kahel kuu jooksul korduvalt Londonis viibinud ning aristokraadile lähedal seisev isik väidab, et prints Harry on kanadalannasr kaunitarist lausa joobunud. Väidetavalt lööb nende vahel sädemeid ja nad armastavad üle kõige teineteise seltskonda. Isegi William ja Kate olevat andnud paarile oma õnnistuse. Meghanil on aga paraku seljataga juba üks abielu ja ta ei soovivat seetõttu suhet liialt tagant kiirustada.

Kaunitar on mänginud väiksemaid osi Ameerika telesarjades, neist tuntum on krimisari "CSI". Peale töö meeldib talle tegeleda ka heategevusega, mis printsi kaasale igati sobilikuks hobiks.