Välismeedia andmete kohaselt on ansambli The Rolling Stones ninamehe uues silmarõõmuks Ameerikas resideeriv 22-aastane produtsent Noor Alfallah. Rollingute viimane tuur viis Mick Jaggeri Pariisi, kus ta Noor'iga paaril romantilisel kohtingul käis. Kohalikud paparatsod püüdsid paari ka koos pildile ja nii Mick kui ka Noor nägid välja lõõgastunud ja õnnelikud (Vaata pilte SIIT).

Paar olevat tutvunud läbi ühise sõbra, produtsent Brett Ratneri. "Mick pole oma kuulsat sarmi kaotanud, kuid isegi bänd oli üllatanud, et nii noor ja ilus naine kui Noor teda Pariisi vaatama tuli," sõnas muusikule lähedane allikas. "Nad on mõlemad vallalised ja paistab, et neil on koos väga lõbus."

Mick Jagger on aegade jooksul nautinud armuõnne erinevate kuulsate kaunitaridega. Suhetest Marsha Hunti, Bianca Jaggeri, Jerry Halli ning Luciana Gimenez Moradiga on mehele sündinud ka seitse last. Siiani maailma peal ringi tuuritava laulja vanim tütar on tänaseks 47-aastane. Jagger on ühtlasi ka mitmekorde vanaisa ja vana-vanaisa.