«See soov lihtsalt tekkis,» ütleb priimabaleriin KAIE KÕRB, kes augusti lõpus oma kauase elukaaslase VIESTURS JANSONSiga abiellu astus.

Kaie Kõrb (40) ja Viesturs Jansons (43) registreerisid oma kooselu Tallinnas Pärnu maantee Õnnepalees 23. augustil peaaegu salaja, vaid üksikute tunnistajate pilkude all ja ilma pulmapeota. Kaie sõnul ei lasknud nad sündmusest isegi ülesvõtteid teha. Mõlemad jäid tseremoonia käigus ka oma nime juurde.
Kaie Kõrb ütleb, et abiellumine ei ole tema argipäeva suuremaid muutusi toonud. Paar on koos elanud juba seitse aastat, jagades mops Juliega niigi õnnelikult oma Tallinna südalinna kahetoalist korterit. «Ehk on lihtsalt kindlam tunne,» arvab aga Kõrb ametlikust kinnitusest.
Kaie ja Viesturs tutvusid juba kümme aastat tagasi Eestis «Luikede järve» peaosades tantsides. Mõlemal on seljataga abielu, millest läti rahvusest Viestursil kasvab Riias tütar.
Kõrbile on see juba tegelikult teine suursündmus lähiminevikus. Läinud nädalal viibis tippbaleriin Moskvas, et astuda Riiklikku Teatrikunstiakadeemiasse (endine GITIS — toim) pedagoog-repetii-tori erialale. «See ei tähenda, et läheksin nüüd Moskvasse elama. Kavatsen end täiendada kaugõppe teel,» lubab Kõrb.