Kaie räägib ajakirjale Naised, et poisid on hästi tublid ja magavad suurema osa ajast, kui ainult gaasirohud aitavad. Päris igale jorinale Kaie aga reageerida ei saa, sest muidu ta muud ei teekski kui annaks poistele rinda. Sisse on seatud kindel kord, et süüa saavad Eduard ja Raimond iga kolme tunni tagant, sest nii saab noor ema ka enda jaoks natukenegi aega.

“Meie pere puhul ei toimiks see, kui peaksin kohe laste nutule reageerides neile tissi andma. Neid on ju kaks ja siis ei saaks ma muud tehagi. Kui nad tõesti kahekesi koos süüa küsivad, siis annab abikaasa ühele lutipudelist piima ja mina teisele tissi. Nii saab korraga ja lihtsalt, eriti öösel.”

Kaie tunnistab, et laste saamine ei olnud tema jaoks kerge ja ta on selle pärast palju pisaraid valanud. “Laste saamine ei käi nii, et otsustad ja siis nad sünnivadki. Lapsed ei tule nii. Ma kujutasin ette, et lõpetan tantsimise ja saan kohe lapse. Ise naeran ka selle üle, et kuidas ma sain nii naiivne olla.”

Kuna väikesed Eduard ja Raimond on kahe munaraku kaksikud, on nad nii välimuselt ja ka iseloomult erinevad — esimesena sündinud Eduard on rahulikum, Raimond aga tundlikum ja rahutum, joriseja tüüp.

Värske ema Kaie tunneb oma lapsi vaadates endiselt, et tegemist on imega. “Teadvusse on see mulle loomulikult jõudnud, kuid neid vaadates tunnen jälle — see on uskumatu. Soov on ju olnud nii kaua ja tee siiani oli nii pikk.”