Kaire Vilgats ja Dagmar Oja mängisid "Ringvaates" mängu, millel pidid saatejuhi esitatud väitele vastama, kas on millegi sellisega kokku puutunud või ei.

Saatejuht Grete Lõbu soovis teada, kas kumbki neist on lasknud endale tätoveeringuid teha ning selgus, et mõlemad staarid on sellise keha kaunistamisega kokku puutunud.

Vilgats näitas, et on vasaku käe siseküljele lasknud jäädvustada oma laste nimed, millest kokku tuleb täht "K" ehk Kaire.

Sama käe randme ümber on ka käevõru meenutav kujutis, mis on mõeldud armide varjamiseks. "Mul oli siin luumurd ja seal olid vardad. Nende välja võtmisest jäid siia armid ja selle peitmiseks sai tehtud selline käevõru."

Lauljanna leidis, et sellega ta siiski piirduda ei plaani ning teeb tulevikus tõenäoliselt veel mõned tätoveeringud.

Ojal on seni kehal vaid üks kujutis. Rida väikseid tähekesi jookseb lauljanna vasakult õlalt mööda selga alla.

Ka Oja on kindel, et teeb veel mõne tätoveeringu. Näiteks soovib ta samuti oma kehale jäädvustada lapse nime, kuid ei tea veel, kuhu. "Ma tean täpselt, milline see on, olen selle ise valmis mõelnud ja disaininud paberile."

Samas mängus tunnistasid lauljannad veel nii mõndagi huvitavat. Näiteks tunnistati, et on taustalauljana mõelnud, et esitaksid antud lugu ise solistina paremini kui artist. Samas ei suutnud kumbki lauljanna meenutada, kellega nad siis täpsemalt laval olid.