Enda lapsed tulevad esimesena meelde

"Muidugi tulevad sellist asja kuuldes enda lapsed esimesena meelde," tunnistab Kaire. "Ma ei viinud täna oma last lasteaeda, küll mitte antud tragöödia tõttu, vaid kuna ta on haigestunud. Aga sellegipoolest ei suuda ma isegi ette kujutada, millised tunded võivad valitseda tänasel päeval kõigis lasteaedades," ohkab ta.

Ei tohi kohe süüdistama asuda

Kaire laps käib, nagu paljude teistegi lapsed, linnale kuuluvad lasteaias, kus olukord pole kuigi roosiline. "Ei tahaks mitte kedagi juhtunus süüdistada, aga kuna süüdlast otsida siiski tuleb, siis mõistan, et kõige lihtsam on kohe näpuga näidata. Aga me peame siiski mõistma, et väga suur roll selles on õnnetusjuhtumil ja raske on uskuda, et lasteaiakasvatajatel on halvad kavatsused " paneb ta inimestele südamele enne süüdistamist veidi mõelda.

Õnneks meie mänguväljak nii ohtlik pole

Enda lapse olukorda riigilasteaias ta kõige hullemaks ei pea, sest peagi algab seal remont. Või vähemalt nii on linn lubanud. "Eks hetkel on loomulikult olukord nukker. Olen need mänguväljaku atraktsioonid üle vaadanud ja õnneks ei ole need vanad ja roostes, vaid uuemad ja puidust. Ei tundu vähemalt nii ohtlikud," kinnitab ta.