Kuigi "Eesti maffia" on välja reklaamitud, kui saade, mis räägib Eesti allilma ajaloost, muljetas saates peamiselt Meelis Lao kunagine partner Tarmo Laane, keda tuntakse nime all Lädra.

"See oli isikupõhiselt Lädrale üles ehitatud, jutt käis tema lapsepõlvest, poisipõlve tegemistest ... Kas ta on positiivne eeskuju meie ühiskonnale?" küsib Laanet.

"Minu sisetunne ütleb, et Lädra, kes oli saates purjus või laksu all, läks saatetegijate ette kellegi käsul ja soovil," sõnab Laanet.

Kas Laanet vihjab Meelis Laole, kellest saates palju juttu oli? "Jah. Tal võib olla huvi olla teatud ajal ekraanil ja pildis olla. Sellised asjad ei juhtu juhuslikult."

Laanet leiab, et saate tegijate poolt on vastutustundetu pätte, sulisid ja kaabakaid heroiseerida.
"Noored, kellel pole konkreetset eesmärki, kuidas edasi minna, võivad saada halba eeskuju. Selles formaadis saade võib anda pätipoistele ideid ja olla mõttekoht."

"Praegu tekib küsimus, kas kurjategijatest tuleb teha kangelased? Võib-olla tuleb viimases osas suur puänt, mida ühiskond ootab ja vajab? Vastasel juhul jääb arusaamatuks, mis põhimõtetel seda saadet presenteeriti," arutles Laanet.