"Appi! Armsad teleinimesed, kes te seda loete... Mis asi seal Kanal 2s praegu on? "Tund tähega". Stuudios lapsed. See on lastesaade ja mis teemad te eetrisse lasete?" hüüatab endine modell sotsiaalmeedias.

"Mu viieaastane tahtis seda vaadata. Okei, lubasin. Olen viie minutiga pidanud talle selgitama, kes on gei (ja miks ei peaks inimene gei olema) ja mis on kokaiin. Algust õnneks ei kuulnud. Lõppu ei kavatsegi kuulata. Õudne. Mul on teie saatekülalistest siiralt öeldes kahju. Miks vaja meie oma inimesi nii ebamugavatesse ja kummalistesse olukordadesse panna?" muretseb Kõrgemäe.

"Tund tähega“ on Kanal 2 uus saade, mis seab kuulsad eestlased tavatusse olukorda. Nad saabuvad stuudiosse, kus ootamas on sada noort, kes võivad oma lemmikult küsida absoluutselt kõike. Ja nad tõesti küsivadki kõike, otsekoheselt ja ausalt oodates sama ka vastajatelt. Nii peavadki staarid olema valmis muuhulgas küsimusteks stiilis, kas nad on kunagi varastanud, valetanud või muid sigadusi korda saatnud.

Tänases toolis istus pihitoolile Karl-Erik Taukar, kellelt muuseas uuriti, kas vastavad tõele kõlakad sellest, et muusik kokaiini tarvitab? Vaata saadet oma silmaga ning anna kommentaariumis teada, kas "Tund tähega" on lastele vaatamiseks sobilik või mitte?