Kardashianite perekond olevat Westi peale vihane, sest viimane avalikustas kogu maailmale selle, et tema ja Kim tahtsid enne oma esiklapse Northi sündi teha hoopis aborti. Samuti ütles West, et tema elu on tänu abikaasa kuulsale perekonnale muutunud stsenaariumiks filmist "Get Out", kus mustanahaline peategelane kohtub oma valgenahalise tüdruksõbra perekonnaga. Viimased varjavad aga kohutavat saladust, et nad tegelikult teevad mustanahalistele ajupesu ning kasutavad neid ära.

Kuid Westi avaliku esinemisega tema sõnavõtt ei lõppenud. Ta on mitu päeva järjest möllanud Twitteris, kus ta on korduvalt väitnud, et Kim üritab kahe arstiga nende Wyomingus asuvasse tallu lennata. "Kim proovis tulla arstiga, et panna mind koos teise arstiga kinni," seisis ühes praeguseks kustutatud Twitteri säutsus.

Samuti väitis Kanye, et ta on üritanud lahutada Kimist sellest saadik, kui hetkel juurat õppiv tõsielustaar töötas koos räppar Meek Milliga vanglareformi kallal. "Meek on minu sõber ja ta oli austav. Ta on minu sõber. Kim läks aga liiga kaugele," seisab ühes Kanye säutsus.

Räppar on jõudnud solvata ka oma mõjuvõimsat ämma Kris Jennerit. Ta on võrrelnud Krisi Põhja-Korea riigipea Kim Jong-Uniga ning väitnud, et Kimi ja tema ema käitumine näitab valgete ülemvõimu.

Kim ning tema pereliikmed pole Kanye šokeerivat käitumist seni veel kommenteerinud.