Hiljuti väljaandele Forbes antud intervjuus avalikustas West, et USA seksuaaltervise keskus Planned Parenthood on loodud lihtsalt inimeste mõjutamiseks, vahendab Fox News.

"Planned Parenthoodi kliinikud on linnadesse paigutatud valgete liidrite poolt, et seal kuraditööd teha," jagas räppar kurjakuulutavaid mõtteid.

Planned Parenthoodi arstidelt saab nõu ka kõige selle osas, mis puudutab aborti. "Ma toetan elu, sest järgin piibli sõnu," selgitas West, miks asutus talle nii vastu karva käib.

Erakonda, mille ridades West kandideerida soovib, nimetab räppar ise The Birthday Party (sünnipäeva erakond, kuid võib tähendada ka sünnipäevapidu - toim.). "Kui me võidame, siis on kõigil sünnipäev," selgitas muusik.

West tunnistas samas intervjuus, et põdes veebruaris koroonat, kuid vaid tänu fännide palvetamisele ja kõige kõrgema lahkusele laabus kõik hästi.

Seni on West olnud tuntud kui tugev Trumpi pooldaja, kuid hiljuti kuulutas staar, et ei näe Trumpi enam õige liidrina. "Kõik, mis ta teeb, on üks suur segadus."