West avalikustas hiljutises intervjuus, et on pidanud seljatama alkoholismi, millest tal endal sel ajal aimugi ei olnud, vahendab Mirror.

Nelja lapse isa selgitas intervjuus, et tema alkoholismis saab osaliselt süüdistada ainult auhinnagalasid, mille pingele ta kuidagi niisama vastu ei pidanud. "See on tore, et saime kõik teada nendest auhinnagaladest, mis mind alkoholini juhatasid."

West selgitab, et ka ajal, mil olukord oli kõige hullem, ei osanud keegi talle öelda, et joomine on probleem. "Inimesed on mind segaseks nimetanud, inimesed on mind kõigeks muuks nimetanud, kui mitte alkohoolikuks. Ometi jõin hommikuti apelsinimahla viinaga."

2009. aastal ilmus West Video Music auhindade jagamisele Hennessey pudeliga. "Tegelikult võtsin pudeli kaasa, et olla üldse võimeline sinna minema. Lihtsalt, et öelda, et ma suudan seda teha."

Lõpuks otsustas West ise oma harjumusi muuta, teadmata, et sellega alkoholismi vastu võitlema on asunud. "Üks päev töötasin kontoris kollektsiooni kallal ja kapis oli pudel viina. Hakkasin just oma päevast kokteili tegema, kui mõtlesin, et ei, täna saatan mind kätte ei saa. Pole enam ühtegi jooki tarbinud, alates ajast, mil mõistsin, et peangi päev korraga võtma. Ometi ei saanud kunagi aru, et see oligi alkoholism."