West Twitteris enesekontrolli, mattes üle 100 vihase säutsuga kõigi jälgijate uudisvood. Ühepoolne säutsulaviin sai alguse Drake'i sõnumist seoses viimase loo "Say What's real" ja Westi loo "Say you will" kasutusõigute ja sarnasustega.

Drake'i saadetud sõnumi peale esmapilgul West küll vabandas Twitteris, väljendades oma nördimust, et pole otse tema poole pöördutud ja rõhutades, et ta pole Drake'i lapsest rääkinud.

Päev hiljem jätkasid säutsud hoopis teise tooniga. West väitis, et Drake on talle helistanud ja teda ähvardanud ning tõi välja, et kui tema või tema perega perega peaks midagi juhtuma, on Drake esimene, kes kahtlusaluseks osutub. West rõhutast, et kui poleks teda, poleks ka Drake'i, mistõttu ei peaks viimane kindlasti Westi pere turvalisuse rikkumist ähvardama.

Westi väidete kohaselt on Drake mõnitanud ka vaimsete häiretega inimesi ning on süüdi selles, et kontserdil lavale jooksnud poiss on kriitilises seisus haiglas.

West rõhutab, et tegu ei ole emotsionaalsete säutsudega.

Sõna on võtnud ka Westi abikaasa Kim Kardashian West, kes kaitseb oma meest ja pere ning kordab taas üle, et ilma abita, poleks Drake'i olemas. Kardashian kiidab oma meest piiride ületamise eest ja tunnistab, et West on kõige andekam inimene, keda ta teab.

Ariana Grande on tüli varjus proovinud tähelepanu võita enda ja Miley Cyrusi ilmunud loole. Ta rõhutab, et oleks väga äge kui mehed mõned tunnid "käituda" suudaks ning tüdrukute sära ei varjutaks.