Uudis sai teatavaks eile õhtul toimunud Kanye Westi kontserdil, kus artist ei suutnud oma peatse isakssaamise erutust enam tagasi hoida ning kuulutas beebiuudise otse lavalt, viie tuhande kuulaja ees maha, teatab FOX News.

"Nüüd saad sa mu lapse (Now you having my baby)," tuututas räppar, mille peale publik üksmeelses eufoorias möirgama pistis. West ütles publikule, et need õnnitleksid tema lapse ema ning et see on kõige imelisem asi maailmas.

Pärast seda, kui tulevane isa oma suure uudise mikrofoni usaldanud oli, liikus uudis edasi Kimi õdedeni, kes otsekohe asju oma miljonite jälgijatega Twitteri-kontodel klaarima asusid.

"Mul on väga hea meel Kanye ja oma õe pärast! Pole midagi ilusamat kui siia ilma uue elu toomine! Jumal õnnistagu!" kirjutas Khloe Kardashian. Kourtney aga säutsus: "Olen tahtnud seda uudist juba ammu katustelt kireda! Veel üks ingel meie perekonnas. Olen elevusest hullumas!"

Kimi ja Kanye ametlikud esindajad ei ole infot veel kinnitanud, kuid kasutame ikkagi võimalust, et pererahvale õnne soovida. Palju õnne!

Kardashiani ja Westi suhe sai avalikuks märtsis. Enne seda oli oma suure ahtri ja seksivideoga kuulsust kogunud Kim abielus NBA korvpalluri Kris Humphriesiga, kellega lauhutus siiani jõustunud ei ole.