Märkige see päev endale kalendritesse. Isehakanud legendaarne geenius ja kõiketeadja Kanye West tunnistab, et ta eksis! Intervjuus Sunday Timesile räägib Kanye, et ta oli Becki Grammy'de jagamisel rünnates (kui Beck pälvis parima albumi auhinna, mille Kanye arvates oleks pidanud saama Beyonce) «ebatäpne».

«Mul pole midagi selle vastu, kui ma ebatäpsuste eest pean vabandama. Teate, mul on kombeks ebatäpsuste eest lilli saata. Ma rääkisin Becki abikaasaga, ja ma arvan, et mu jutus oli Beyonce'i albumist rääkides iva, kuid ma arvan, et ma olin ebatäpne, kui ma ütlesin, et härrasmees, kes mängib 14 instrumenti, ei pea lugu kunstipärasusest.»
Kuid ärge veel lootke, et Kanye'le on vahepeal mõistus pähe tulnud. Ta jätkab:
«Kas pole hämmastav, et inimesi šokeerib üldtuntud tõde? Kui palju on meie elus bullshiti, sest iga kord kui ma räägin, ei ütle ma välja üksnes oma arvamust, ma väljendan 80-90 protsendi arvamust. Tõde on masside arvamus. Asi pole täpsuses, see on tõe definitsioon.»
Seejärel võrdleb ta end tooliga: «Ma võiksin end võrrelda selle tooliga, öeldes: «Mul on see kõik seljas, seega olen ma tool.» Inimesed lähevad võrdluste peale endast välja, kuid ma olen äärmuslik rääkija, ma räägin võrdluste kaudu.»
Niisiis pole Kanye kupli all toimunud ainsatki muutust. Ja vaene Becki naine ei saa siiamaani aru, miks ta Kanye telefonikõne vastu võttis...