Westi endise ihukaitsja Stanulise sõnul on ta pidanud taluma kõige naeruväärsemaid ootusi oma tööandja poolt: näiteks keeldub staar ise vajutamast liftinuppe ning räppari töötajad ei tohi kõneleda tema juuresolekul.

Varem New Yorkis politseinikuna töötanud ihukaitsja kirjeldab Kanyet kui megalomaanist mudilast ning mees kaotas töökoha selle pärast, et tutvustas end Kanye abikaasale Kim Kardashianile kaks nädalat pärast tööle asumist.

"Ma pidin valvama tema mudilasest tütart ning see oli palju lihtsam kui tema isa valvamine," ütles mees ühes varasemas intervjuus.

Stanulis, kes on varem töötanud ka Leonardo DiCaprio ning Tobey Maguire alluvuses ütleb, et seni on laulu "Yeezus" räppar kõige hullem klient, vahendab Daily Mirror.

"Ta on kümme korda hullem kui tema avalik kuvand," räägib 42-aastane Stanulis. Mehe sõnul hoiatati teda enne töö vastuvõtmist, et paljud kandidaadid ei püsi tööl isegi ühte tundi.

Ihukaitsja meenutab oma esimest kohtumist staariga: "Me suundusime tema muusikastuudiosse. Kui seisime liftis, siis Kanye küsis, millal ma nupule vajutan?" Mees olevat vastanud, et ta ei tea, mis korrusele on tarvis minna. "Selle peale läks Kanye väga närvi, sest ma ei olnud helistanud ette, et küsida korruse kohta, kus ta töötab."

Stanulisi sõnul nägi ta kahe nädala jooksul väga veidrat käitumist. "Kanye jaoks on maailm tema oma ning kõik teised lihtsalt eksisteerivad selles. Mul pole aimugi, miks Kim temaga abielus on."

Teine kord läks West närvi, sest turvamees jäi paparatso kaadrisse, kui pildistajad kogunesid staari ümber. Turvamehel lubati tööd teha vaid mustas riietuses, sest kõik teised mustrid häirisid Kanyet.

Sule sai mees sappa aga kõige suurema reegli rikkumise eest: Kim Kardashianiga kõnelemine. West vallandas turvamehe samal päeval, kui nägi teda oma abikaasaga suhtlemas.

Kui Steve Stanulis avalikustas oma süüdistused, ähvardas kuulsuste paar teda 10 miljoni dollarilise kohtuasjaga. Muusiku pressiesindaja ütles toona "Westide perekond ei tolereeri võltsuudiste müümist ning levitamist, et häbitult nende arvelt kuulsaks saada." Dokument jätkub: "See kurb, parasiidist maniakk on rikkunud igat inimväärikust selle valesid täis looga. Seetõttu kasutavad Westid kõiksugu legaalseid viise, et lõpetada ebatõese info levitamine."