Forbesi avalikustatud miljardäride nimekirjast jäis West välja, sest ei olnud piisavalt korralikult oma firma Yeezy sissetulekuid kajastanud, vahendab Fox News.

West on aga kindel, et väljaanne ei pannud ta nime sinna teadlikult vaid rassi tõttu. Just tänu sellele vaidlusele õnnestus Forbesil saada enda kätte ainulaadsed dokumendid Yeezy telgitagustest. "Tänu dokumentidele saame öelda, et Kanye Westi varanduse väärtus ulatub 1,3 miljardi USA dollarini," teatas väljaanne ning andis esmakordselt räpparile miljardäri tiitli.

West ei jäänud aga rahule ning väitis, et Forbes teeb teda vaesemekas, kui ta tegelikult on. "See pole miljard, see on 3,3 miljardit, kui keegi Forbesis arvutada ei oska."

Väljaanne jäi aga endale kindlaks ja teatas, et kavatsevad Westi varanduse väärtust arvutada täpselt nagu Donald Trumpile tehti. Nimelt oli Forbesil aastaid kasutuses "Trumpi seadus". See summa, mida Trump väitis, et ta varandus väärt on, jagati kolmega, et rohkem tegelikkusele vastav number kätte saada.