Tänavu suvel ja sügisel ilmusid meedias artiklid pettunud Taukari fännidest, kes jäid pärast kontserti muusiku autogrammita, vahendab Menu saadet "Hommik Anuga". "Ma võin sellest täiesti avalikult ja avatult rääkida. Need kaks korda olid tõesti sellised, kus me ei andnud mitte ühtegi autogrammi. Ja seda väga selge põhjusega, esimene kord oli kiire praami peale ja teine kord oli vaja teha saal ümber käsipallimänguks," põhjendas Taukar.

Taukar rõhutas, et need pole olnud ainukesed korrad, kui bänd on autogrammivoorust loobunud ning tulevikus tuleb neid hetki kindlasti veel. "Ka edaspidi kõikidel kontsertidel me ei anna autogramme ja publik peab seda mõistma," ütles Taukar.

Mõni aeg tagasi kirjutas Publik sellest, et 12. novembril toimus Põlva Mesikäpa spordihallis suur isadepäevale pühendatud kontsert, mille peaesinejaks oli Karl-Erik Taukar. Mõni päev pärast kontserti lahvatas sotsiaalmeedias pahameeletulv – laulja põrutas pärast kontserti minema ning pisikesed fännid jäid soovitud autogrammidest ilma. Paljud lapsed hakkasid nutma.