Taukar tõdes Star FM-i hommikuprogrammis, et rääkis hiljuti sõbra Egert Milderiga, kui hakkas tundma, et isegi Helsingisse minek tundub nüüd põneva reisina. "Ta meenutas oma enne karantiini toimunud reisi Helsingisse. Helsingis oli kaks päeva ja käis Helsingi pubis Lapin Kultat joomas. Me mõlemad nentisime, et täiesti lõpp, see oleks praegu lihtsalt elu tripp, minna Helsingisse."

Kuigi võiks arvata, et muidu väga toimekal inimesel hakkab nii kaua kodus olles igav, siis tegelikult on praegu veel kõik vastupidi. "Ma praegu vaatan aknast, et küll see hommiku päike on ikka ilus, ma pole seda näinud aastaid." Ka kodus tuju üleval hoidmine ei valmista muusikule erilisi raskuski. "Ma olen siin kodus ja inimene tundub, et harjub suhteliselt ruttu kõigega, sest ma ei tunne kuidagi väga valesti ennast siin kodus."

Ka elukaaslase Kerli Kivilaanega ei ole laulja veel enda sõnul kapitaalselt tülli läinud. "Ei ole veel hakanud ka üksteist häirima, et kuidas teine inimene hingab. Ma olen siia kodusesse olukorda kenasti sisse lõdvestunud."

Taukar tunnistab, et kuigi tavaliselt ta ise väga süüa ei tee, siis nüüd on pidanud ka sellega rohkem kätt proovima. "Ausalt öeldes, ei ole tellinud. Praegu lihtsalt tundub kuidagi isekas mingisuguse teekoogi või omleti isu pärast hakata autot ja inimest koormama sellisel raskel ajal."