Karl-Erik Taukar tõdeb, et pärast üritust valdavad teda positiivsed emotsioonid. "Meie jaoks oli see igal juhul esimene kord, kui saime lauluväljakul esineda õigetpidi. Meil on hea meel, et meid kaasati sellese sündmusesse, vägev tunne on, mis siin salata."

Sellisel sündmusel osalemine tähendab Taukari ja ta bändi jaoks eelkõige usaldust, kuna nimekiri üritusel osalenud artistidest oli aukartust äratav. "Vaatasin, et me paiknesime Tõnis Mägi ja Ivo Linna vahel, see tekitas sellise aukatuse küll. See tavaline või iseenesestmõistetav ei ole, et me sellises asjas osaleda saame," tõdes muusik.

Taukari bänd oli üks nendest kooslustest, kes pidid eile esinema mitmes linnas, kuid mees kinnitas, et mingit kiirustamist ei olnud. "Meil Sillamäel lõppes kontsert juba kuuest ära, kaheksa ajal olime juba Tallinnas. Õnneks ei olnud sellist rahmeldamist, mis mõnel kooral võib tuju ära rikkuda."

Tõnis Mägi sõnas täna Kroonikale, et üritusel oleks võinud olla sümboolne pilet. Sarnase mõtteavaldusega esines ka Smileri käilamees Hendrik Sal-Saller, kes toonitas, et riik võik sellistele üritustele rohkem õla alla panna.

Taukar tõdeb, et ta on samas leeris eelnevatega, ka tema arust oleks võinud ürituse pilet olla sümboolse hinnaga. "Ma ütleks küll, et see pilet oli pigem kallivõitu. Ma arvan, et mõõdukas väike pilet oleks pigem positiivne asi, aga see 15 eurot on kallivõitu. See on ju selline sündmus, kuhu on hea tulla terve perega. Kui pere on suur, siis on see kallis ettevõtmine. Oleks võinud olla näiteks kolm eurot või viis eurot, sõnas Taukar.

"See, et rahvas häält tegi, et pilet on kallis, see näitab, et meil on aktiivne rahvas, kes annab märku, kui neile miski ei meeldi. Ehk siis järgmine kord saja aasta pärast võetaks seda arvesse," lisas ta.