Lugu justkui X-Files, kus tõde näikse olevat seal kuskil vahepeal! Monoteatri direktor Karl Kermes tegi väidetavalt hiljuti oma väikse monoetteaste juuksurisalongis, mille käigus teritas hambaid ka oma äripartneri Jan Uuspõllu kallal.

Mõni aeg tagasi said juuksurisalongi Salon+ külastajad üksikasjalikult kuulda näitleja Jan Uuspõllu ja Karl Kermese omavahelistest suhetest.

Teatriisand Kermes istunud juuksuritoolis ja lobisenud ennastunustavalt oma juuksurile, mis on nende suhetes hästi, mis halvasti ja mis on vahepeal toimunud. Ühe salongikülastaja sõnul sisaldas kuuldu nii mõndagi, mis polnud tema arvates siiski mõeldud kõrvaliste kõrvadele.

"Piinlik oli kuulata," pahandab Salon+ üks kliente. "Härra Kermes, ehk järgmine kord võtate oma hääletooni vaiksemaks, kui nii delikaatsetest asjadest räägite!"

Jan on pisut üllatunud: "Hmm... Eks ma pean Karlile helistama. Ma ei oska ju öelda, mis ta võis seal salongis minu kohta rääkida, mind seal ju ei olnud. Muidu ma võiksin küll öelda, et jah, Karl ütles minu kohta halvasti."

Kermes saab kõhutäie naerda: "Mind pole kuu aega Eestiski olnud!"