Näitleja Jan Uuspõllu Monoteatri direktor Karl Kermes (33) on väle poiss. Alles see oli, kui kirjutasime, et ta on läinud lahku oma senisest kihlatust, omaaegsest telenäost Kristiina Savvast (29). Nüüd puhuvad mõlema elus juba uued tuuled. Karl on tänaseks näiteks kanda kinnitanud suhtes kommunikatsiooni- ja motivatsioonispetsialist Birgit ToLmanniga (33)!

Eelmisel nädalal käis Karl koos Birgiti ja tema väikese pojaga juba ka Soomes jõuluvanal külas, ning tundub, et Facebooki postituste järgi ei käi päkapikud mitte üksnes Birgiti poja sussi sees, vaid toovad ka Birgitile kingitusi...
Kermes on helistamise ajal surnukuuris, kus ta koos Jan Uuspõlluga teeb proove kevadel ilmavalgust nägeva musta huumoriga vürtsitatud tüki «Laibalahkaja monoloog» tarvis! Kuuldes, et kõne on tema uue silmarõõmu kohta, võtab Karl hetke mõtlemispausi. «On selline teema üleval? Tundub, et olete hästi informeeritud. Jah, me oleme suhtes ja mul läheb väga hästi,» tõdeb Karl ilmselge rahuloluga hääles.
Tema endine kihlatu Kristiina Savva ei nuta ka just patja. Nädalavahetusel pidutses ta Hennessy peol Clazzis, kus keerutas  mõnegi tantsu ettevõtja Joosep Tinniga.
No peamine, et kõik oleksid õnnelikud!