Ei tea küll miks, kuid Briti ajakiri Stylist pidas vajalikuks küsida KARL LAGERFELDilt, mida ta teeks, kui temast saaks Inglismaa valitseja.

Me kõik teame, mida Lagerfeld tegelikult teeks – ta keelustaks söömise, küüditaks paksud kuhugi, kus keegi neid ei näe, ning võtaks vaestelt kõik toetused, et anda need hästi riietuvatele inimestele. Karl sõnastas oma vastuse nii:
«Ma teeksin endast stiilipolitsei ülema ja võitleksin väsimatult räpakuse vastu. Hästi riietumine ei ole vahendite küsimus. Perekonnatoetused asenduksid hooldustoetustega neile, kes on valmis jõupingutusi tegema.»


Seejärel teatas Karl, et keeleõpe oleks kohustuslik, sest mõjub Alzheimeri tõve profülaktikana:
«Ma sunniksin kõiki õppima kaht või kolme keelt. Kolmekeelsus on hädavajalik, sest see avab uksi ja aitab ära hoida Alzheimeri tõbe.»


Kui arvestada, mida Karl tavaliselt räägib, on need päris viisakad vastused. Oma parimad palad hoidis ta aga New York Timesile, mis kirjutas hiljaaegu ühest tema lemmikmodellist Brad Kroenigist – noormehest, kes kuulub Karli modellide gruppi, kellele on antud koondnimetuseks Karl's Boys. Need noormehed sõidavad koos Karliga kõikjale ja väidavad, et neil on moemaestroga vaid platooniline suhe. New York Timesi reporter käis koos Bradi ja Karliga Dubais ja küsis seal Karlilt, miks need meesmodellid teda kõikjal saadavad.


«Ma vihkan inetuid inimesi,» vastas Karl. «Väga masendav.»
Karl peaks sellisel juhul vihkama ju ka iseennast. Või mine tea, äkki ta ei näe ennast peeglist? Vampiiridel igatahes puudub võime ennast peeglist näha...