Noor südametemurdja Karl Robert Saaremäe lööb pahviks oma sarmi ja ujedusega, ning äärmise viisakuse ja tähelepanelikkusega naiste suhtes. Sellise kasvatuse on andnud talle isa, Rakvere teatri kunstiline juht Üllar Saaremäe ja näitlejast ema Tiina Mälberg. 

Roby (23), nagu sõbrad teda kutsuvad, valis sama elukutse, mis tema vanemad. Tal on parasjagu pooleli õpingud Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemias. Noormees on aga juba nüüd endale nime tegemas ja vanemate varjust välja astumas. Roby esimene suurem väljakutse on roll isa Üllari (46) uue paarilisena menukas seriaalis "Viimane võmm". Samas sarjas mängib ka tema ema Tiina (46). 

Kes on sulle õpetanud naistele mantli selga aitamist? See on tulnud emalt. Tema on pannud mind maailmast aru saama nii, et kui ma tahan, et valitseks headus ja armastus, siis pean ka ise selle arusaamise järgi elama. Vahel tunnen, et oleksin tahtnud sündida Prantsuse revolutsiooni ajal ja olla rüütel. Mulle meeldib mantliga käia ja ma tahan, et mul oleks selle all mõõk – et kui keegi solvab minuga koos olevad preilit, siis ma viskan kinda ja me läheme õue. 

Täispika avameelse intervjuu Robertiga leiad Kroonika digiajakirjast SIIT või paberväljaandest SIIT!

Jaga
Kommentaarid