Põhjus on lihtne - Kitty võib olla oma isa Charles Spenceri ja tema esimese abikaasa, modellist Victoria Lockwoodi esiklaps, kuid pärijat temast ei saa. Põhjuseks pole see, et Kitty armastab pidusid, poseerib Instagramis poolpaljalt või andis vastu isa tahtmist intervjuu ja meela pildiseeria ajakirjale Tatler. Põhjus on selles, et Kitty on naissoost. Britannias kehtivad ikka veel põlised traditsioonid, seega pärib kõik valdused endale hoopis tema isa teisest abielust sündinud poeg Louis.

Spencerid on Britannias ühed vanimad siniverelised ja nende varandus on erakordselt suur. Juba aastast 1505 on nad omanud 13 000 aakrit maad, nende käsutuses on erinevaid uhked majad Londonis ja vapustavad mõisad.

Kuulus Althrop House oli enne abiellumist koduks nii printsess Dianale, tema kahele õele kui ka vend Charlesile, kellest sai pärast isa surma valduste pärija. Aastas kaks korda avab Charles Spencer huvilistele osa Althrop House`ist, kus inimesed saavad uudistada nii printsess Diana esemeid lapse- ja neiupõlvest kui ka vaadata ainulaadseid maale ja kiigata läbi fotode selle perekonna ainulaadsesse ajalukku.

Kitty Spencer ja tema kaks õde on kasvanud üles aristokraatlikus Althrop House`is, kuid tema parimaks väljavaateks on leida rikas mees. Samas ei pea Kitty oma senise elu üle väga kurtma. Kui kiigata tema Instagrami, näeme, et noor daam saab muretult maailmas ringi reisida. Näites viimasel ajal on ta jõudnud käia pidutsemas nii Sydney's, Ibizal, St.Tropez's, Milanos, Capri saarel, Melbourne`is kui ka Kaplinnas. Mõni inimene ei jõua terve elu jooksul nii palju. Siiski on nukker kaotada üle kahe miljoni dollari varandust lihtsalt seepärast, et oled sündinud tütarlapsena.

Õed leedi Amelia, leedi Eliza ja leedi Kitty Spencer