“Ma olen Eestit väga palju igatsenud, siin on tore tagasi olla, perekonnaga, sõpradega, mul endal kodu ka siin,” loetles ta, lisades juurde, et Eesti on tema jaoks siiski puhkusepaik ja tööd eelistab ta siin teha haruharva. Owe küsimuse peale, kas välismaal elamine tekitab Karmenile ka keeleprobleeme, pidi kaunitar paraku jaatavalt vastama: "Ma mõtlen ja arvutan inglise keeles ja alati, kui siia tagasi tulen, siis paratamatult koperdan."

Oma tähelepanuväärsemateks saavutusteks peab Karmen Gucci ja Michael Korsi kampaaniaid ja erinevate mainekate ajakirjade kaanepilte. "Alguses on väga tähtsad ka show’d, aga neid ma enam ei tee, neid teevad uued tüdrukud — see paraku on nii, et kui vanemaks saad, siis ühe või kaks teed…vahetevahel," mõtiskles ta, nentides ühtlasi, et moemaailm on viimasel ajal tunduvalt muutunud. “Nüüd teevad rohkem ilma sotsiaalmeedia modellid."

Moemaailma muutumisest hoolimata on Karmeni kategooriaks modellinduses money girl, mis tähendab, et tema töötasud on nii kõrged, et saab elu lõpuni rahaliselt muretu olla. See aga ei tähenda, et ta suudaks rahulikult paigal istuda: “Mulle meeldib tööd teha, olen inimene, kes läheb ühe koha peal istudes närvi. Mul on vaja nädalas vähemalt korra käia lennujaamas, ma olen harjunud olema kogu aeg lennukis," naeris ta.

Owe Peterselli küsimus seoses kiirete tööasjade kõrvalt ka abielusuhete elushoidmisega tekitas Karmenis kimbatust ja ta oli sunnitud paljastama, et tema 2012. aastal sõlmitud abielu itaallase Riccardo Ruiniga on tänaseks lõppenud. “Ma ei ela enam abielunaise elu. Meil on käsil lahutus. Lihtsalt juhtus niimoodi," sõnas Karmen, toonitades, et tihe töögraafik polnud see, mis nende kooselule saatuslikuks sai. "Olen nüüd piisavalt tark ja kaval, et läbi näha, kui mees jahib mu varandust. Neid luusereid on hästi palju. Abielu ei ole mulle enam oluline, see on kõigest paber. Aga eks igaüks tahab enda kõrvale kedagi, aga vahel on nii, et ei ole kedagi. Sellest pole ka midagi hullu."

Erinevaid mõtteid on Karmenil ka seoses sellega, mis saab siis, kui modellitöö kord ära lõppeb. "Mul on igasuguseid unistusi, mida ma tulevikus teha tahan. Huvitavad valdkonnad on loomad ja toit. Ma unistan näiteks, et mul oleks enda restoran," paljastas ta lõpetuseks.

Vaata peent "moefotot", mis Karmenist ja Owest Owe palvel raadiomaja katusel klõpsati:


Täispikka saadet kuula siin: