Karmen pidi oma laulatusel kandma määrdunud valget pintsakut, mille kapist esimese asjana kaasa haaras, sest oli liiga kiire. Michael Korsi poolt disainitud pulmakleit oli aga liiga paljastav ning uue tellimiseks aega polnud. Humoorikas kulminatsioon tegelikult ju kihlusele, mis leidis aset nii, et Riccardo peitis sõrmusekarbi külmkappi ning Karmen ei pannud seda tähelegi.

15-aastasena laia ilma põrutanud Karmenil oli hea meel Eestist vehkat teha, kuna mood pakkus talle huvi ning andis enesekindluse, mida tal varem polnud. "Mu enesehinnang oli noorena väga madal. Ma ei olnud enesekindel. Poisid arvasid, et ma olen kole. Siis olin ma aga äkitselt moemaailma keskmes ja inimesed hakkasid mu poole vaatama, komplimente tegema, ütlema, kui hea ma välja näen... Esimsed paar aastat oli see kõik minu jaoks tohutult ebamugav. Aga nüüd mul on abikaasa. Keegi armastab mind!"

"Valisin modellinduse, kuna tahtsin Eestist minema saada. Oleksin jalgpalli (tema hobi enne modellindust oli jalgpallimeeskonna väravavaht toim.) kaudu ka ära saanud, kui oleksid rahvuskoondisega ühinenud, aga ainult Balti riikidesse, mitte kaugele. Aga ma tahtsin ikka väga-väga kaugele minna, mul oli kõigest kõrini," ohkab Karmen.